OVER ELSJE

Psychologie & Coaching: de relatie tussen denkprocessen en gedrag”

Ik ben Elsje Wind , 60 jaar en een levensgenieter. Ik haal uit het leven wat er in zit. Ik ben moeder, collega, buurvrouw en zus. Net als jij, heel gewoon en bijzonder tegelijk. 

Na het behalen van mijn Atheneum diploma op mijn 18e dacht ik maar aan één ding; De wijde wereld in! Daar buiten gebeurt het. Ik was nieuwsgierig en onderzoekend. 

Het reizen in combinatie met mijn studies heeft mij mede gevormd tot wie ik nu ben. Hierdoor weet ik nu dat niets is wat het lijkt en dat iedereen zijn eigen interne strijd heeft. 

Mijn studie Algemene Psychologie & Coaching heb ik op mijn 49ste voltooid, op HBO/bachelor niveau. Mijn NLP en RET opleidingen heb ik rond mijn 40ste voltooid in combinatie met mijn werk in de luchtvaart.

Mensen inspireren mij. Ik ben een extravert met een sterke behoefte om anderen te ondersteunen die minder expressief zijn. Ik ben dus op de buitenwereld gericht en dit geeft mij energie en bevredigt mijn behoefte om de wereld om mij heen onbevangen tegemoet te treden. Ik maak makkelijk contact met mensen op een laagdrempelige manier, gewoon door mezelf te zijn. No nonsense en een directe benadering passen bij mij.

Ik ben een gecertificeerde, toegepaste Psycholoog & Life Coach. Dat zijn mooie woorden zonder inhoud. Dit komt pas als wij elkaar leren kennen. 

Voor mij is lachen de kortste afstand tussen twee mensen. Het brengt je dichter bij elkaar. Ik lach graag. Ik ben eigenwijs én heb een eigen ”wijs”heid. Jij toch ook?

Wil je de beste versie van jezelf tegenkomen in het leven dan zal je er wat voor moeten doen! Je moet bereid zijn de klim naar je doel te maken om er vervolgens achter te komen dat jij als mens veel (veer)krachtiger en zelfredzamer bent dan je denkt.  

Inmiddels weet ik dat het leven mooi en sprankelend kan zijn en dat geluk niet een constante is waar wij recht op hebben. Hier moet je wat voor doen!

Elke dag hoeft niet even mooi te zijn maar er is iets moois in elke dag.